Openingstijden: maandag - vrijdag van 09.00 - 17.00u en zaterdag van 10.00-15.00u

Verzendwijzen

Verzending en bezorging van uw bestelling

Wij verzenden onze producten met UPS of TNT of DHL. Beide bedrijven zijn leidinggevend in gespecialiseerde transportatie, logistiek en e-commerce services. De verzending binnen Griekenland wordt uitgevoerd door het postbedrijf ACS. Op het moment dat uw bestelling is afgeleverd van onze winkel bij het transportbedrijf, zult u een e-mail ontvangen ter bevestiging van de verzending met details over de verzending (de verwachte bezorgdatum en het trackingsnummer om uw pakket te volgen via de website van UPS of DHL). De bezorging vindt plaats op het adres dat is ingevuld op het bestellingsformulier.

DHL TNT UPS

Bezorgingstijd

Europa: Standaard zending: 3-6 werkdagen / Expreszending: 1-2 werkdagen
Buiten Europa: 7-10 werkdagen
Griekenland: 1 -2 werkdagen

De verzendprocedure begint wanneer de betaling van het gehele bedrag is voldaan. In het geval dat dit gebeurt voor 12.00u (GMT +2) op een werkdag, zal de bestelling op die zelfde dag worden verstuurd. In andere gevallen zal de bestelling de volgende werkdag worden verzonden.
Wanneer u heeft gekozen voor een verzending onder rembours, zal met de verzending gestart worden na een telefonische bevestiging van uw bestelling.

Verzendkosten

Levering in de hele EU is gratis.
Als het land waarnaar u de bestelling wilt verzenden buiten de EU ligt, neem dan contact met ons op via een van de communicatiemiddelen die u HIER kunt vinden.

shipping