fb

Betaalwijzen

Met het betaalsysteem van PayPalU kunt ervoor kiezen te betalen met het betaalsysteem van PayPal. PayPal is een veilige en makkelijke manier om online te betalen. In het geval dat u voor PayPal kiest als betalingswijze, wordt u, nadat u uw producten in uw winkelwagentje heeft gelegd en u uw verzendgegevens heeft ingevuld, doorverwezen naar de beveiligde omgeving van PayPal om uw transactie daar veilig te kunnen uitvoeren.
PayPal accepteert alle soorten creditcards en prepaid creditcards (=debitcards) zoals Visa, Mastercard, American Express and Citibank. De betaling kan gedaan worden:

  1. Door uw creditcard te gebruiken in de beveiligde ruimte van PayPal, zonder een account bij PayPal aan te maken, of
  2. Door uw account bij PayPal te gebruiken.

Zodra uw aankoop en betaling succesvol is afgerond, zult u een bevestigingsmail ontvangen van PayPal en van ons en zo spoedig mogelijk zal gestart worden met de verzending van uw bestelling. In geen enkel geval zal het internetbedrijf CarpetU2 of een van haar medewerkers u vragen om uw creditcardgegevens en zij zullen tevens nooit toestemmen om aankopen te doen namens u met gebruik van uw creditcard.


Betaling via banktransactie

Na het plaatsen van uw bestelling moet u binnen 5 werkdagen het totaalbedrag van uw bestelling overmaken. Stuur ons direct een kopie van uw banktransactie per fax 0030 2310302600 of via e-mail info@carpetu2.com, zodat met de verzending van uw bestelling gestart kan worden. In andere gevallen zal gestart worden met de verzending op het moment dat de transactie te zien is op onze bankafschriften.
U kunt uw bedrag overmaken op één van de volgende rekeningnummers:

Piraeus Bank (for deposits in euros):  • Rekeningnummer: 5220094747862
  • IBAN: GR21 0172 2200 0052 2009 4747 862
  • BIC/Swift Code: PIRBGRAA
  • Begunstigde: CARPET U2 MONOPROSOPI IKE
  • Bank adres: 4 Amerikis str., postcode 10564, Athene, Griekenland

Wanneer mogelijk, vult u dan aub bij de omschrijving uw bestelnummer in dat u heeft ontvangen per e-mail.
Het totaalbedrag zal automatisch verschijnen wanneer u heeft gekozen voor Betaling via Banktransactie als uw betaalwijze. De overdrachtskosten zijn uitsluitend voor rekening van de koper.

Bestellen onder rembours, Cash on Delivery (C.O.D.)

Wanneer u kiest voor bestellen onder rembours als uw wijze van betalen, zullen wij, na telefonisch contact met u te hebben opgenomen om uw bestelling te bevestigen, direct starten met de verzending. Op het moment dat uw bestelling wordt bezorgd, dient u het bedrag van uw bestelling contant te betalen. Er wordt 20€ extra gerekend voor een bestelling onder rembours (de prijs in andere valuta is afhankelijk van de wisselkoers). Voor het verzenden van uw producten zullen wij contact met u opnemen over de telefoon om uw bestelling te bevestigen. Expresverzending behoort helaas niet tot de mogelijkheden voor bestellingen onder rembours.