fb
Openingstijden: maandag - vrijdag van 09.00 - 17.00u en zaterdag van 10.00-15.00u

Betaalwijzen

Met het betaalsysteem van PayPalU kunt ervoor kiezen te betalen met het betaalsysteem van PayPal. PayPal is een veilige en makkelijke manier om online te betalen. In het geval dat u voor PayPal kiest als betalingswijze, wordt u, nadat u uw producten in uw winkelwagentje heeft gelegd en u uw verzendgegevens heeft ingevuld, doorverwezen naar de beveiligde omgeving van PayPal om uw transactie daar veilig te kunnen uitvoeren.
PayPal accepteert alle soorten creditcards en prepaid creditcards (=debitcards) zoals Visa, Mastercard, American Express and Citibank. De betaling kan gedaan worden:

  1. Door uw creditcard te gebruiken in de beveiligde ruimte van PayPal, zonder een account bij PayPal aan te maken, of
  2. Door uw account bij PayPal te gebruiken.

Zodra uw aankoop en betaling succesvol is afgerond, zult u een bevestigingsmail ontvangen van PayPal en van ons en zo spoedig mogelijk zal gestart worden met de verzending van uw bestelling. In geen enkel geval zal het internetbedrijf CarpetU2 of een van haar medewerkers u vragen om uw creditcardgegevens en zij zullen tevens nooit toestemmen om aankopen te doen namens u met gebruik van uw creditcard.


Bestellen onder rembours, Cash on Delivery (C.O.D.)

Wanneer u kiest voor bestellen onder rembours als uw wijze van betalen, zullen wij, na telefonisch contact met u te hebben opgenomen om uw bestelling te bevestigen, direct starten met de verzending. Op het moment dat uw bestelling wordt bezorgd, dient u het bedrag van uw bestelling contant te betalen. Er wordt 25€ extra gerekend voor een bestelling onder rembours (de prijs in andere valuta is afhankelijk van de wisselkoers). Voor het verzenden van uw producten zullen wij contact met u opnemen over de telefoon om uw bestelling te bevestigen. Expresverzending behoort helaas niet tot de mogelijkheden voor bestellingen onder rembours.