Verzendwijzen

Verzending en bezorging van uw bestelling

Wij verzenden onze producten met UPS of TNT of DHL. Beide bedrijven zijn leidinggevend in gespecialiseerde transportatie, logistiek en e-commerce services. De verzending binnen Griekenland wordt uitgevoerd door het postbedrijf ACS. Op het moment dat uw bestelling is afgeleverd van onze winkel bij het transportbedrijf, zult u een e-mail ontvangen ter bevestiging van de verzending met details over de verzending (de verwachte bezorgdatum en het trackingsnummer om uw pakket te volgen via de website van UPS of DHL). De bezorging vindt plaats op het adres dat is ingevuld op het bestellingsformulier.

DHL TNT UPS

Country Courier Delivery Cost
Greece ACS 1-2 days Free
Cyprus TNT/UPS/DHL 1-2 days Free
Europe TNT/UPS/DHL 2-7 days Free
Europe DHL Express 1-2 days 35€
Rest Countries 7-10 days 70-100€

Bezorgingstijd

Europa: Standaard zending: 3-6 werkdagen / Expreszending: 1-2 werkdagen
Buiten Europa: 7-10 werkdagen
Griekenland: 1 -2 werkdagen

De verzendprocedure begint wanneer de betaling van het gehele bedrag is voldaan. In het geval dat dit gebeurt voor 12.00u (GMT +2) op een werkdag, zal de bestelling op die zelfde dag worden verstuurd. In andere gevallen zal de bestelling de volgende werkdag worden verzonden.
Wanneer u heeft gekozen voor een verzending onder rembours, zal met de verzending gestart worden na een telefonische bevestiging van uw bestelling.

Verzendkosten

Er zijn geen verzendkosten voor zendingen naar landen binnen de EU. U heeft eveneens de keuze voor een expreszending. In het geval van een expreszending bedragen de extra kosten 35 euro.
U kunt de exacte prijs voor elk ander land zien door het tapijt dat u leuk vindt te kiezen en te kijken onder \"Verzendkosten\". Deze prijzen zijn onafhankelijk van het gewicht van het product. Voor zendingen naar landen buiten de EU kunnen extra bijkomende kosten gelden.