fb
Openingstijden: maandag - vrijdag van 09.00 - 17.00u en zaterdag van 10.00-15.00u

Over Ons

             rug_store_thessaloniki

Handmade carpets e-shop - CarpetU2

De internetwinkel met handgemaakte tapijten CarpetU2 is de nieuwe creatie van de Taba Tabaee company, waarvan de hoofdkantoren zich in Thessaloniki, Griekenland en Kermanshah, Iran bevinden. Het houdt zich sinds 1990 bezig met de verkoop van en handel in handgemaakte Perzische tapijten in Europa. De grote variatie van tapijten in onze collectie, hun hoge kwaliteit en authenticiteit zijn nieuw op de Europese online markt. De ongeëvenaarde prijs-kwaliteit verhouding (waard voor uw geld) die wij u kunnen bieden door de directe import uit Iran (Perzië) zonder tussenkomst van een handelsman, zorgt voor een stijgende interesse van onze klanten, niet alleen uit Europa maar vanuit de hele wereld.

Daarom hebben wij onze onlinewinkel opgestart. Met de kwaliteitsgarantie van Taba Tabaee company en onze stabiele productkwaliteit en dienstverlening, bieden wij u nu de gelegenheid om over de hele wereld handgemaakte tapijten bij ons te kopen.

Onze winkel belooft u een bestelling die snel, veilig en bovenal risicoloos zal verlopen. Een van onze hoogste doelen is het opbouwen van een vertrouwensband en een goede lange termijn relatie met onze klanten. Om die reden proberen wij constant een hoge kwaliteit dienstverlening aan te bieden. Onze ervaren en hoogopgeleide medewerkers staan altijd tot uw beschikking voor al uw vragen. Met de hulp van de bedrijfsdirecteur en oprichter Mr. Taba Tabaee en onze professionele designers, zijn we in staat om u alle informatie te geven die u nodig heeft om uw huis in te richten.

En net zo belangrijk om te vermelden is dat wij erg goed telefonisch bereikbaar zijn en dat uw e-mail door ons zo snel mogelijk zal worden beantwoord, zelfs in het weekend. Klikt u hier om reacties en beoordelingen van andere klanten te bekijken.

Tot slot tonen wij u realistische weergaven van onze tapijten, zodat u een goed idee kunt krijgen van hoe het tapijt in uw huis past. Al onze tapijten worden geleverd met een certificaat van echtheid, ondertekend door Yazdan Taba Tabaee, voormalig taxateur van tapijten voor het Iraanse Tapijtmuseum in Teheran.